×
صفحه نخستدرباره سایتشرایط استفادهحریم خصوصیتماس با ما
اصول اعتقاداتاخلاقیاتتاریخاجتماعیاحکامادیان دیگراقتصادبشاراتحقوق بشرسیاستپاسخ به اتهاماتشعر و ادبفهرست تمام مقالات
پیامهای مرکز جهانی بهائی اخبار جامعۀ بهائی گشت و گذار در اخبار بخش سردبیر

برای شروع یا قطع اشتراکتان در خبرنامه سایت، آدرس ایمیل خود را در ذیل وارد کنید.

ثبت نام
قطع اشتراک
twittertelegraminstagram
×
ببخشید کجا می‌توانم تمام پیامه ... بسیار پرمحتوی و پرمعنا بود یاد ... مهم نیست بهائیت دین است یا هرچ ... واقعا تاسف آوره.این اتفاق در ا ...
در پاسخ به فصلنامه مطالعات تاریخی شماره های 17 و 20 در پاسخ به ویژه نامه 29 ایّام جام جم ندای حق
یوزارسیف هم خاتم النبیّین بود!وقت آن است كه بدانيم دين بهايي چيستدرد دلی با خانم وزیر بهداشتآیا بهاییان در انتخابات شرکت می کنند؟تخریب گورستان‌ و عدم صدور جواز دفن بهاییان در شماری از شهرهای ایران
img

سایت نقطه نظر تلاشی برای رفع ابهامات و تعصبات عامه مردم راجع به دیانت بهائی است.

نامه یک شهروند بهایی به محمدجواد لاریجانی
1393/02/23

برگرفته از:

//hra-news.org/fa/articles/%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%DB%8C%DA%A9-…

نامه یک شهروند بهایی به محمدجواد لاریجانی
تاریخ: سه شنبه ,۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳

خبرگزاری هرانا – پریدخت انوری شهروند بهایی که اکنون یک پسر، یک دختر و عروسش در شهر یزد در انتظار اجرای محکومیت ۵ ساله خود هستند در پاسخ محمدجواد لاریجانی که نقض حقوق شهروندان بهایی در ایران را تکذیب کرده بود می‌نویسد: «پاسخ‌‌‌‌ همان است که شما در مصاحبه خود در تاریخ ۱۸/۱/۹۳ با خبر گزاری ایلنا و همچنین شبکه ۲ سیمای حمهوری اسلامی ایران آن را انکار نمودید چنانچه اعلان داشتید که در نظام جمهوری اسلامی ایران، هیچکس به علت بهائی بودن از ورود و یا تحصیل در دانشگاه محروم نگردیده و نمی‌گردد در حالیکه تنها و تنها علت محرومیت عزیزانم از تحصیلات دانشگاهی، بهائی بودن است و لا غیر و خداوند بر این امر شاهد است.»

متن کامل این نامه که در اختیار خبرگزاری هرانا قرار گرفته را در زیر می‌خوانید:

ریاست محترم ستاد حقوق بشر قوه قضائیه

جناب لاریجانی به عنوان یک مادر ایرانی از شما به عنوان ریاست ستاد حقوق بشر گله‌ای دارم که ذیلا «مطرح می‌نمایم:

اینجانبه پریدخت انوری ۷۲ ساله دارای چهار فرزند بین سنین ۴۰ تا ۵۰ سال می‌باشم که همگی استعداد، هوش، علاقه و پشتکار لازم برای ورود به دانشگاه را داشتند که متا سفانه به علت انقلاب فرهنگی سال ۱۳۵۸ یا از ورود به دانشگاه محروم شدند و یا آنکه در حین تحصیل اخراج شدند. بعد از چندین سال پیگیری و دادخواهی و امید و انتظار برای اجرای عدالت اسلامی توسط مسئولین وقت و نگرفتن هیچ جوابی در این باره، نهایتآ هر کدام بدنبال زندگی مشترک رفته ازدواج کرده و تشکیل خانواده دادند و دارای فرزندانی شدند. فرزندانشان نیز به امید ورود به دانشگاه در دهه ۸۰ تلاش فراوان نموده، هر کدام به نوعی ار تحصیلات عالیه ممنوع گردیدند یعنی یا پس از قبولی با رتبه عالی در دانشگاه به فاصله کوتاهی اخراج شدند و یا آنکه در مرحله انتخاب رشته، برای آن‌ها اعلان نقص پرونده شد و به این صورت محروم شدند.

نکته جالب آنکه از ۱۰ نوه بنده ۷ نفری که به سن دانشگاه رسیده‌اند، عینا به سرنوشت والدینشان گرفتار شدند و نیز قابل ذکر آنکه عروس‌ها و داماد‌هایم نیز در مورد ادامه تحصیل، همین سرنوشت را داشته‌اند یکی پزشک بود که اخراج شد و دیگری مهندس و دیگری در موقع کنکور ممنوع شد…

شاید بعد از خواندن این مطالب این سئوال مطرح شود که چرا دو نسل از یک خانواده، با وجود سعی و تلاش و استعداد و احراز شرایط علمی از تحصیلات آکادمیک دانشگاهی که حق مسلم آن‌ها بوده، محروم شده‌اند؟! پاسخ‌‌‌‌ همان است که شما در مصاحبه خود در تاریخ ۱۸/۱/۹۳ با خبر گزاری ایلنا و همچنین شبکه ۲ سیمای حمهوری اسلامی ایران آن را انکار نمودید چنانچه اعلان داشتید که در نظام جمهوری اسلامی ایران، هیچکس به علت بهائی بودن از ورود و یا تحصیل در دانشگاه محروم نگردیده و نمی‌گردد در حالیکه تنها و تنها علت محرومیت عزیزانم از تحصیلات دانشگاهی، بهائی بودن است و لا غیر و خداوند بر این امر شاهد است.

البته این ادعای شما در طی این ۳۵ سال بار‌ها و بار‌ها توسط مسئولین نظام تکرار گردیده است اما دریغ از انصاف و عدالت در این باره.
در پایان عرض می‌کنم که به عنوان یک مادر که ۱۶ نفر از اعضای خانواده‌اش از یک حق طبیعی و مدنی محروم گردیده‌اند وظیفه خود دانستم تا ندای اعتراض و دادخواهیم را به گوش مجریان قانون و عدالت برسانم تا در پیشگاه خداوند متعال ونیز وجدان خود شرمنده نباشم.

اسامی فرزندان و نوه‌هایم که از دستیابی به آینده درخشان تحصیلی ممنوع شده‌اند را می‌نویسم و حاضرم که برای اثبات مدعای خود تا پای جان بایستم.

فرزندان: فرح باغی: دانشجوی اخراجی رشته تغذیه در سال ۱۳۶۱

فریبرز باغی‏‏: اخراج سال چهارم دبیرستان وممنوعیت ورود به دانشگاه

رستم باغی و رؤیا باغی: ممنوعیت ورود به دانشگاه

نوه‌ها: شایان مقیمی قبولی کنکور در رشته پزشکی با رتبه ۱۰۸ ورودی سال ۸۵ و اخراج در ترم دوم

ادیب مقیمی: قبولی در کنکور سال ۹۳ با رتبه ۵۰۰ و اعلان نقص پرونده برای وی بعد از انتخاب رشته

سپهر قدرت: قبولی دانشگاه باهنر کرمان رشته کار‌شناسی کشاورزی سال ۱۳۸۷ و اخراج بعد از دو ترم

روح الله قدرت: قبولی در دانشکده پزشکی رفسنجان ۱۳۸۹ و اخراج پس از یک روز تحصیل!

لوا باغی: قبولی در رشته کار‌شناسی عمران دانشگاه باهنر کرمان سال ۱۳۸۵ و اخراج پس از ۶ ترم تحصیل

فرهود باغی: قبولی در کنکور سال ۹۲ و اعلان نقص پرونده پس از انتخاب رشته

نعیم باغی: دانشجوی قبولی رشته نساجی دانشگاه اصفهان ۱۳۸۹ و اخراج پس از یک ترم

داماد‌ها و عروس‌ها یم: هوشنگ مقیمی فارغ التحصیل طب صنعتی سال ۶۱ ۱۳ و عدم صدور پروانه پزشکی برای وی

وحید قدرت: دانشجوی اخراجی مهندسی عمران در ترم آخر تحصیل، سال ۱۳۶۱

می‌ترا بندی و ناطقه نعیمی شرکت در کنکور سال ۱۳۸۴ بعد از ۲۷ سال ممنوعیت بهائیان از شرکت در کنکور و درج دین اسلام در کارت انتخاب رشته برای دانشجو و بالطبع ممنوعیت از ورود

امضاء: پریدخت انوری

نظر خود را بنویسید