×
صفحه نخستدرباره سایتشرایط استفادهحریم خصوصیتماس با ما
اصول اعتقاداتاخلاقیاتتاریخاجتماعیاحکامادیان دیگراقتصادبشاراتحقوق بشرسیاستپاسخ به اتهاماتشعر و ادبفهرست تمام مقالات
پیامهای مرکز جهانی بهائی اخبار جامعۀ بهائی گشت و گذار در اخبار بخش سردبیر

برای شروع یا قطع اشتراکتان در خبرنامه سایت، آدرس ایمیل خود را در ذیل وارد کنید.

ثبت نام
قطع اشتراک
twittertelegraminstagram
×
ببخشید کجا می‌توانم تمام پیامه ... بسیار پرمحتوی و پرمعنا بود یاد ... مهم نیست بهائیت دین است یا هرچ ... واقعا تاسف آوره.این اتفاق در ا ...
در پاسخ به فصلنامه مطالعات تاریخی شماره های 17 و 20 در پاسخ به ویژه نامه 29 ایّام جام جم ندای حق
یوزارسیف هم خاتم النبیّین بود!وقت آن است كه بدانيم دين بهايي چيستدرد دلی با خانم وزیر بهداشتآیا بهاییان در انتخابات شرکت می کنند؟تخریب گورستان‌ و عدم صدور جواز دفن بهاییان در شماری از شهرهای ایران
img

سایت نقطه نظر تلاشی برای رفع ابهامات و تعصبات عامه مردم راجع به دیانت بهائی است.

جامعۀ جهانی بهائی: آیندۀ اروپا و جهان در هم آمیخته است
1396/05/01

برگرفته از: //news.persian-bahai.org/1180

جامعۀ جهانی بهائی: آیندۀ اروپا و جهان در هم آمیخته است

۲۷ تير ۱۳۹۶ (۱۸ ژوئیه ۲۰۱۷)

بروكسل- دفتر جامعۀ جهانی بهائی در بروكسل، طی دیداری در پارلمان اروپا در روز ٢٧ ژوئن بیان داشت: «آینده اروپا بطور جدائی ناپذیر با آیندۀ جامعه جهانی مرتبط است.»

گفتگو در چنین سطحی، سیاست‌گذاران و رهبران دینی را گرد هم آورد تا مسیری را كه اروپا باید در دهۀ آینده پیش بگیرد بررسی كنند.

جلسۀ برگزار شده در پارلمان اروپا و جلسه دومی كه در ٧ ژوئیۀ در كمیسیون اروپا برپا شد، در آستانۀ شصتمین سالگرد «توافقنامۀ رم» صورت گرفتند، توافقنامه‌ای كه یک گام مهم و تاریخی در شکل‌گیری اتحادیۀ اروپا به شمار می‌رود. نشریۀ جدیدی با عنوان «كاغذ سفید» توسط كمیسیون اروپا به مناسبت این واقعۀ تاریخی تهیه شده بود كه سلسله‌ای از گفتگوها را دربارۀ آیندۀ اروپا سبب شده است.

خانم راشل بیانی (Rachel Bayani)، نمایندۀ جامعۀ جهانی بهائی، در سخنان خود در جلسۀ پارلمان اروپا خاطر نشان کرد که قبول و اذعان همبستگی جامعۀ جهانی از ضروریات است.

وی اظهار داشت: «سیاست‌های ما نمی‌توانند تنها به ایجاد رفاه بیشتر در قارۀ خودمان معطوف باشند. راه‌حل‌هایی كه بهروزی بخشی از دنیا را بدون توجه کافی به سایرین در نظر دارند، ناکارآمدی خود را به اثبات رسانده‌اند. منفعت جزء به بهترین نحو در منفعت كل تأمین می‌شود.»

در جلسۀ كمیسیون اروپا، جامعۀ جهانی بهائی با استفاده از مثال مهاجرت اجباری، ایدۀ فوق را شرح و بسط داد.

خانم بیانی گفت: «حركت جمعیت‌ها به سمت اروپا، حرکتی که به ویژه ناشی از نابرابری‌های جهانی بوده، نشان می‌دهد كه ما نمی‌توانیم قسمتی از دنیا را از مشكلاتی كه بشریت را تحت تأثیر قرار می‌دهند جدا كنیم.»

آقای فرنس تیمرمنس (Frans Timmermans)، نائب رئیس كمیسیون اروپا اظهار داشت كه ایجاد توافق آرا دربارۀ مسیر پیشروی اروپا نیازمند گفتگویی پویا میان مردمان متنوع ساكن در این قاره است. وی گفت: «در سرتاسر اروپا، ما در جوار كسانی كه شبیه ما هستند بسیار احساس آرامش می‌كنیم و در جستجوی گفتگو با كسانی بر می‌آییم كه با نظراتشان از قبل موافقیم؛ اما تنها راه پیشرفت برای اجتماعی به تنوع اجتماع اروپا دستیابی به فهم واحدی از ارزش‌های مشترک ماست.»

خانم بیانی در پاسخ به اظهارات آقای تیمرمنس، به حضور سازمان‌های دینی و غیردینی در کنار هم به عنوان مثالی از گفتگو بین جهان‌بینی‌های مختلف اشاره کرد كه برای چیره شدن بر چندپارگی و ایجاد درک متقابل لازم است.

جامعۀ جهانی بهائی با تأمل بر این جلسات، چالش پیش روی اروپا در حال حاضر را چنین توصیف کرد: اروپا صرف‌نظر از جهان‌بینی‌های مختلف شهروندانش، باید ارتباطش با دین و درك از این مقوله را بطور بنیادین بازبینی كند.

اخیراً موضوع دین در گفتمان‌های عمومی اروپا رایج‌تر شده است. در حالیكه سال‌ها این فرض غالب بود كه با پیشرفت قوای مدرن‌گرایی، دین كم اهمیت‌تر می‌شود؛ تجربۀ چند دهۀ گذشته خلاف این ادعا را نشان می‌دهد.

جامعۀ جهانی بهائی بیان كرد: «بنابراین پرسشی كه مقابل اروپا وجود دارد این است که چگونه مدلی از گفتمان عمومی پیدا کنیم كه در آن دین بتواند نقش سازنده‌ای در شكل‌ دادن به اجتماع ایفا نماید.»

نظر خود را بنویسید