×
صفحه نخستدرباره سایتشرایط استفادهحریم خصوصیتماس با ما
اصول اعتقاداتاخلاقیاتتاریخاجتماعیاحکامادیان دیگراقتصادبشاراتحقوق بشرسیاستپاسخ به اتهاماتشعر و ادبفهرست تمام مقالات
پیامهای مرکز جهانی بهائی اخبار جامعۀ بهائی گشت و گذار در اخبار بخش سردبیر

برای شروع یا قطع اشتراکتان در خبرنامه سایت، آدرس ایمیل خود را در ذیل وارد کنید.

ثبت نام
قطع اشتراک
twittertelegraminstagram
×
ببخشید کجا می‌توانم تمام پیامه ... بسیار پرمحتوی و پرمعنا بود یاد ... مهم نیست بهائیت دین است یا هرچ ... واقعا تاسف آوره.این اتفاق در ا ...
در پاسخ به فصلنامه مطالعات تاریخی شماره های 17 و 20 در پاسخ به ویژه نامه 29 ایّام جام جم ندای حق
یوزارسیف هم خاتم النبیّین بود!وقت آن است كه بدانيم دين بهايي چيستدرد دلی با خانم وزیر بهداشتآیا بهاییان در انتخابات شرکت می کنند؟تخریب گورستان‌ و عدم صدور جواز دفن بهاییان در شماری از شهرهای ایران
img

سایت نقطه نظر تلاشی برای رفع ابهامات و تعصبات عامه مردم راجع به دیانت بهائی است.

محکومیت بازداشت بهاییان ،از سوی کاخ سفید
1387/03/30

سایت خبری بی بی سی روز شنبه 25 خرداد 1387 نوشت:

گوردون جاندرو، سخنگوی کاخ سفید، دستگیری رهبران جامعه بهایی در ایران را محکوم کرد و خواستار آزادی فوری آنها شد.

در بیانیه آقای جاندرو آمده است: "سابقه حکومت ایران در مورد حقوق بشر شرم آور است. حدود یک ماه پیش حکومت ایران شش نفر از رهبران بهاییان را صرفا به دلیل مذهبشان بازداشت کرد."

آقای جاندرو در ادامه بیانیه کوتاه خود خواستار آزادی فوری این افراد شده و از حکومت ایران خواسته است "حق ابتدایی افراد برای انتخاب مذهب را به رسمیت بشناسد و از تعقیب قانونی جامعه بهایی در ایران دست بردارد."

مقام های ایرانی حدود یک ماه پیش شش نفر از رهبران بهاییان این کشور را بازداشت کردند. چند روز بعد از دستگیری این افراد غلامحسین الهام سخنگوی دولت و وزیر دادگستری ایران اعلام کرد باز داشت این افراد با اتهام های امنیتی بوده و "ربطی به مسائل عقیدتی ندارد."

غلامحسین الهام گفت: "این جریان، تشکیلاتی سازمان یافته است که علیه منافع کشور عمل می کند و با بیگانگان مخصوصا صهیونیست ها ارتباط دارد."

اما پس از آن جامعه بین المللی بهاییان دولت ایران را متهم کرد بازداشت رهبران این گروه در ایران را به دلیل تعصب مذهبی انجام داده است و نه چنانکه ادعا می کند به دلایل امنیتی. اتحادیه اروپا نیز به این بازداشت ها اعتراض کرده است.

جامعه بین المللی بهائیان فریبا کمال آبادی، جمال الدین خانجانی، عفیف نعیمی، سعید رضائی، بهروز توکلی، وحید تیزفهم و مهوش ثابت را به عنوان افراد بازداشتی نام برده است.

جمهوری اسلامی بهاییان را از پیروان ادیان رسمی کشور محسوب نمی کند و به خصوص در سال های اول پس از انقلاب، گزارش هایی از آزار بهاییان، از جمله بازداشت و اعدام و محرومیت آنان از حقوق اجتماعی، انتشار می یافت

//www.bbc.co.uk/persian/iran/story/2008/06/080614_bd-bahis-usa-reaction.shtml

باید توجه داشت که مقامات رسمی،نیمه رسمی و غیر رسمی در ایران (که در بسیاری موارد واقعا تمییز و تفکیک انها از یکدیگر مشکل است)،صدور چنین بیانیه هایی را غالبا نشانه ای از حمایت سیاسی امریکا از بهاییان می دانند و با استفاده از این مستمسک فشار خود را بر بهاییان بیشتر می کنند.این در حالی است که اعتراضات دولت امریکا به نقض حقوق بشر ،منحصر به بهاییان نمی باشد.زنان،کارگران،دانشجویان،اساتید دانشگاه،معلمان و اقلیتهای قومی و مذهبی نیز مشمول این اعتراض بوده اند و این خود نشان از نقض گسترده حقوق بشر در ایران دارد.حتی با استناد به قانون اساسی فعلی ایران و علی رغم تمامی کمبودهایی که در ان وجود دارد نیز تعقیب بهاییان و دستگیریهای اخیر ،غیر قانونی است و مقامات دولتی غالبا برای اینکه این اعمال را توجیه کنند مکررا اظهار می دارند که این دستگیریها مبنای عقیدتی ندارد و به دلایل سیاسی و یا امنیتی صورت گرفته است در حالی که با گذشت بیش از یک ماه از این بازداشتها هنئز هیچ مدرک و یا شاهدی بر این ادعا ارائه نداده اند.سخنگوی دولت می گوید که بازداشت شدگان با صهیونیست ها در ارتباط بوده اند اما هیچ گاه نگفته است که منظور او چه نوع ارتباطی می باشد.وی همچنین می گوید که بهاییان بر علیه منافع کشور عمل می کنند و باز هم هیچ تعریفی از " منافع کشور"و چگونگی عملکرد بهاییان بر علیه ان بیان نمی دارد..

نظر خود را بنویسید